Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου και πλήρους προγράμματος με αντικείμενο τα αποστάγματα, η Genius in Gastronomy παρουσιάζει το “The High Art & Science of Spirits Course ,ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην παροχή των σε βάθος και ουσία γνώσεων που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης καθώς και του F&B management.

Πέρα από την θεωρητική κατάρτιση, πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες, με μια σειρά εξαίσιων και συχνά σπάνιων αποσταγμάτων. Τόπος διεξαγωγής: κάβα «Oinoteka»

Ημέρες σεμιναρίου:
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
Ώρες σεμιναρίου: 12.00 – 17.00
Θεματολογία:
-ΑΠΟΣΤΑΞΗ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
-VODKA,GIN , TEQUILA
-WHISKY ΣΚΩΤΙΑ
– WHISKY ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ
-RUM
-ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ, GRAPPA κ.α
-BRANDY, COGNAC, ARMAGNAC, CALVADOS
-LIQUEUR, CRÈME
-BITTERS
-ΛΟΙΠΑ ΠΟΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 15 ΩΡΕΣ
Κόστος συμμετοχής: 450,00 € / άτομο
Certified Spirits Sommelier : 124,00€
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 690 6663419 (13.00 – 20.00)
και στα e-mail: info@geniusingastronomy.grgeniusingastronomy@gmail.com καθώς και απευθείας στην Κάβα “OINOTEKA” στο τηλέφωνο: 2810 282800 και στο e-mail info@oinoteka.gr