Wine Professionals Course 2013 – 2014
Η νέα σαιζόν θα ξεκινήσει με το ανανεωμένο πιστοποιημένο WineProfessionalsCourse και περισσότερες ώρες παρακολούθησης, το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης. Στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER. Η συμμετοχή* στις εξετάσεις είναι προαιρετική αλλά η επιτυχία σ’ αυτές αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πιστοποίησης για τις βαθμίδες Wine Pro & Sommelier.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μεταβείτε στη σελίδα Σχήμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης για Wine Experts & Sommeliers!
Συνοπτικά το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:
Έναρξη:Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013
Λήξη:Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρες σεμιναρίων: κάθε Τρίτη & Πέμπτη
Ώρες σεμιναρίων:
1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30
2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00
Ημερομηνίες & Θεματολογία:
Τρίτη 5 & Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 Εισαγωγή στο κρασί (Βασικές αρχές αμπελουργίας, βασικές αρχές οινολογίας, terroir κ.λ.π)
Τρίτη 12 & Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 Μυστικά της Γευσιγνωσίας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 19 & Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 Κυριότερες ποικιλίες – Στυλ κρασιών (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 26, Πέμπτη 28 Νοεμβρίου & Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 Γαλλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 5, Τρίτη 10 & Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 Ιταλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 17 & Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 Αμπελώνες Νέου Κόσμου (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 Αμπελώνες Ισπανίας & Πορτογαλίας (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 Αμπελώνες Γερμανίας, Αυστρίας & άλλων χωρών (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 14, Πέμπτη 16 & Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 Ελληνικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
- Βάση της πιστοποίησης, ο χρόνος που απαιτείται για τον Ελληνικό Αμπελώνα είναι 3 ώρες. Στο συγκεκριμένο θέμα επειδή είμαστε στην Ελλάδα θα αφιερώσουμε 9 ώρες ( ένα μικρό course για τον Ελληνικό Αμπελώνα)
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 Ασφάλεια τροφίμων
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 Συνδυασμός φαγητού – κρασιού (Θεωρία)
Αυτά τα 3 θέματα είναι υποχρεωτικά για όσους ακολουθήσουν την βαθμίδα Sommelier. |
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, Τρίτη 4 & Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 Service (Πρακτική εξάσκηση)
Τρίτη 11 & Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 Διαχείριση κάβας – Λίστα – Τιμοκατάλογος
Δευτέρα 17, Τρίτη 18, Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 & Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 Αποστάγματα (Δοκιμή αποσταγμάτων)
Αυτά τα 3 θέματα είναι υποχρεωτικά για όσους ακολουθήσουν την βαθμίδα WinePro. |
Τρίτη 25 & Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 Αρχές marketing – Τεχνικές πωλήσεων – Τεχνική παρουσιάσεων
-
- Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course : 850,00 €
- Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένα ανά θέμα. Κόστος:37,00 € / 3ωρο
* Κατάλογος επιπλέον κόστους για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER:
-
-
Certified Connoiseur Wine Expert 80,00 €
-
-
-
Certified Pro Wine Expert 120,00 €
-
-
Certified Sommelier 120,00 €
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6944441802 (13.00 – 20.00) και στο e-mail:info@geniusingastronomy.gr
ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ CD ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.
- Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
- Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του αντιτίμου σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Απολαύστε υπεύθυνα.