Wine Professional & Sommelier Course@ Αθήνα 2019-2020
Το Wine Professional & Sommelier Course φέτος ξεκινά και γίνεται το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεων του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.
Το φετινό Wine Professional & Sommelier Course, εμπλουτίστηκε με επιπλέον ώρες και ύλη που αφορά τα αποστάγματα.
Στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις πιστοποίησης.
Συνοπτικά το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:
Έναρξη: Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019
Λήξη: Πέμπτη 10 Μαρτίου 2020
Ημέρες σεμιναρίων: κάθε Τρίτη & Πέμπτη
Ώρες σεμιναρίων:
1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30
2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00
Ημερομηνίες & Θεματολογία:
Τρίτη 5 & Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 Εισαγωγή στο κρασί (Βασικές αρχές αμπελουργίας, βασικές αρχές οινολογίας, terroir κ.λ.π)
Τρίτη 12 & Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 Μυστικά της Γευσιγνωσίας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 19 & Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 Κυριότερες ποικιλίες – Στυλ κρασιών (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 26 ,Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, Τρίτη 3 & Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 Γαλλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 10, Πέμπτη 12 & Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 Ιταλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 Αμπελώνες Ισπανίας & Πορτογαλίας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 Αμπελώνες Γερμανίας, Αυστρίας & άλλων χωρών (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 9 & Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 Αμπελώνες Νέου Κόσμου (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 Αφρώδη κρασιά από όλο τον κόσμο
Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 Ενισχυμένα κρασιά από όλο τον κόσμο
Πέμπτη 23, Τρίτη 28, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου & Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 Ελληνικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
• Βάση της πιστοποίησης, ο χρόνος που απαιτείται για τον Ελληνικό Αμπελώνα είναι 3 ώρες. Στο συγκεκριμένο θέμα επειδή είμαστε στην Ελλάδα θα αφιερώσουμε 12 ώρες ( ένα μικρό course για τον Ελληνικό Αμπελώνα)
Πέμπτη 6 & Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 Συνδυασμός φαγητού – κρασιού (Θεωρία)
Πέμπτη 13 & Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 Αποστάγματα
Πέμπτη 20, Τρίτη 25 & Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 Service (Πρακτική εξάσκηση)
Τρίτη 3 & Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 Διαχείριση κάβας – Λίστα – Τιμοκατάλογος
Πέμπτη 10 Μαρτίου 2020 Τεχνικές πωλήσεων – Τεχνική παρουσιάσεων-Digital wine marketing/Social Selling/Social Media Marketing
Σύνολο ωρών παρακολούθησης: 99 ώρες
Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course: 1100,00 €
Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένα ανά θέμα.
Κόστος: 39,00 € / 3ωρο
* Κατάλογος επιπλέον κόστους για τη συμμετοχή στις εξετάσεις:
Certified Pro Wine Expert 120,00 €
Certified Sommelier 120,00 €
• Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
• Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του αντιτίμου σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Απολαύστε υπεύθυνα.
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6942958847 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com