Wine Professional & Sommelier Course@ Αθήνα 2017-2018

Το Wine Professional and Sommelier Course φέτος ξεκινά και γίνεται το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεών του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.

Στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER. Η συμμετοχή* στις εξετάσεις είναι προαιρετική αλλά η επιτυχία σ’ αυτές αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πιστοποίησης για τις βαθμίδες Wine Pro & Sommelier.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μεταβείτε στη σελίδα Σχήμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης για Wine Experts & Sommeliers!
Συνοπτικά το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:
Έναρξη: Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017
Λήξη: Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018
Ημέρες σεμιναρίων: κάθε Τρίτη & Πέμπτη
Ώρες σεμιναρίων:
1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30
2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00
Ημερομηνίες & Θεματολογία:
Τρίτη 7 & Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 Εισαγωγή στο κρασί (Βασικές αρχές αμπελουργίας, βασικές αρχές οινολογίας, terroir κ.λ.π)
Τρίτη 14 & Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 Μυστικά της Γευσιγνωσίας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 21 & Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 Κυριότερες ποικιλίες – Στυλ κρασιών (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 28 &Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, Τρίτη 5 & Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 Γαλλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 12, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 & Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 Ιταλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 Αμπελώνες Ισπανίας & Πορτογαλίας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 Αμπελώνες Γερμανίας, Αυστρίας & άλλων χωρών (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 18 & Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 Αμπελώνες Νέου Κόσμου (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 Ενισχυμένα κρασιά από όλο τον κόσμο
Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 Αφρώδη κρασιά από όλο τον κόσμο
Πέμπτη 1, Τρίτη 6, Πέμπτη 8 & Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 Ελληνικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
• Βάση της πιστοποίησης, ο χρόνος που απαιτείται για τον Ελληνικό Αμπελώνα είναι 3 ώρες. Στο συγκεκριμένο θέμα επειδή είμαστε στην Ελλάδα θα αφιερώσουμε 12 ώρες ( ένα μικρό course για τον Ελληνικό Αμπελώνα)
Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου & Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 Συνδυασμός φαγητού – κρασιού (Θεωρία)
Πέμπτη 22, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου & Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 Service (Πρακτική εξάσκηση)
Τρίτη 6 & Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 Διαχείριση κάβας – Λίστα – Τιμοκατάλογος
Τρίτη 13 & Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 Αρχές marketing – Τεχνικές πωλήσεων – Τεχνική παρουσιάσεων
Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course : 960,00 €
Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένα ανά θέμα. Κόστος: 37,00 € / 3ωρο
* Κατάλογος επιπλέον κόστους για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER:
Certified Connoiseur Wine Expert 80,00 €
Certified Pro Wine Expert 120,00 €
Certified Sommelier 120,00 €
• Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
• Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του αντιτίμου σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Απολαύστε υπεύθυνα.
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6942958847 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com