The High Art & Science of Spirits Course@ Αθήνα 2015
Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου και πλήρους προγράμματος με αντικείμενο τα αποστάγματα, η Genius in Gastronomy παρουσιάζει το “The High Art & Science of Spirits Course ,ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην παροχή των σε βάθος και ουσία γνώσεων που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης καθώς και του F&B management.
Πέρα από την θεωρητική κατάρτιση, πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες, με μια σειρά εξαίσιων και συχνά σπάνιων αποσταγμάτων.
Εισηγητές στο “The High Art & Science of Spirits Course” θα είναι οι: Γιώργος Λούκας, Σίμος Γεωργόπουλος και στις 17 Μαρτίου 2015 στο μάθημα που αφορά το ρούμι ο Θάνος Προυνάρου, ενώ με την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Έναρξη: Τρίτη 10 Μαρτίου 2015
Λήξη: Πέμπτη 2 Απριλίου 2015
Ημέρες σεμιναρίων: κάθε Τρίτη & Πέμπτη
Ώρες σεμιναρίων:
1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30
2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00
Θεματολογία:
-ΑΠΟΣΤΑΞΗ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
-VODKA,GIN , TEQUILA
-WHISKY ΣΚΩΤΙΑ
– WHISKY ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ
-RUM
-ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ, GRAPPA κ.α
-BRANDY, COGNAC, ARMAGNAC, CALVADOS
-LIQUEUR, CRÈME
-BITTERS
-ΛΟΙΠΑ ΠΟΤΑ
-ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΚΤΕΙΛ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 24 ΩΡΕΣ
Κόστος συμμετοχής: 450,00 € / άτομο
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com