The Art & Science of Spirits (Αποστάγματα)
Για πρώτη φορά στη Genius in Gastronomy θα διεξαχθεί ένα ολοκληρωμένο και πλήρες σεμινάριο αφιερωμένο στα αποστάγματα. Βότκα, τεκίλα, ουίσκυ, ρούμι, grappa, cognac αλλά και bitters και άλλα ποτά θα μπουν στο μικροσκόπιό μας.
Θα δοκιμάσουμε πολλά αλλά και σπάνια δείγματα, θα μάθουμε πως φτιάχνονται, την προέλευσή τους από τους εισηγητές: Χημικό & Οινολόγο Αργύρη Τσακίρη, Δημοσιογράφο Οίνου Σίμο Γεωργόπουλο και Sommelier Γιώργο Λούκα.
Ημερομηνία: Δευτέρα 17 – Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014
Ώρες σεμιναρίων: 1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30
2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00
Κόστος συμμετοχής: 450,00 € / άτομο
*** Μετά το τέλος του σεμιναρίου, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί μία μονοήμερη επίσκεψη – εκδρομή στην Ποτοποιΐα που φτιάχνονται τα ελληνικά spirit, Finest Roots.