Όταν το κρασί συνάντησε το sushi…

Ένα εκρηκτικό ραντεβού, την Πέμπτη 26 Μαρτίου, μεταξύ γεύσης και γνώσης, ανατολής και Ευρώπης με στόχο να συμφιλιώσει τον συνδυασμό και να εναρμονίσει το προβλεπόμενο.

Το εστιατόριο Οozora διοργανώνει ένα διαδραστικό παιχνίδι μεταξύ οινογνωσίας και fusion κουζίνας. Οκτώ ετικέτες αναγνωρισμένων παραγωγών κρασιού θα συνοδεύσουν τέσσερα διαφορετικά πιάτα που εσείς καλείστε να….γευτείτε! Δύο διαφορετικά ποτήρια κρασιού θα σερβίρονται με κάθε πιάτο ώστε να ανακαλύψετε ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο. Φυσικά η κατάλληλη αυτή αντιστοιχία θα βρεθεί με τη βοήθεια του ειδικού sommelier George Loukas. H βραδιά γίνεται με τη συνεργασία του Οοzora restaurant και Genius in Gatsronomy

MENU
1ο Πιάτο : Seabass usuzukuri

1. RIESLING TROCKEN, DONHOFF
2. Σαμπάνια MOET & CHANDON BRUT

2ο Πιάτο : Zest Roll & Niji maki Roll

1. Μαλαγουζιά, Κτήμα Γεροβασιλείου
2. Μαντινεία, Νασιάκου

3ο Πιάτο : Ebi Mayo Tempura

1. Petale de Rose, Regine Sumeire
2. Κτήμα Άλφα Sauvignon Blanc

4ο Πιάτο : Black Cod with spicy noodles

1. Rully Rouge, J. DROUHIN
2. Cote de Beaune Λευκό, J. DROUHIN

5ο Πιάτο : Mango brulle with coconut ice cream

Πέμπτη 26 Μαρτίου, Οοzora Restaurant (Αγίου Τρύφωνος 15, Κηφισιά, www.oozora.gr)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0801 8515
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Τιμή ανά άτομο: 50 ευρώ