New World Wines & Private Dinner- Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

New World Wines & Private Dinner Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, σε συνεργασία με την Genius in Gastronomy στο Daios Bar Restaurant.

Μια ξεχωριστή γνωριμία με οίνους του Νέου Κόσμου (Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Νότιο Αφρική, Παναμάς) σε ένα ιδιαίτερο δείπνο διοργανώνει το Daios Bar Restaurant σε συνεργασία με την εταιρεία Genius in Gastronomy στις 28 Μαρτίου.
Το Daios Bar Restaurant βρίσκεται στο boutique ξενοδοχείο Daios Luxury Living, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης πάνω στην θάλασσα, μόλις μερικά μέτρα από τον Λευκό Πύργο.
Mε πολυάριθμες διακρίσεις στον χώρο του κρασιού και της εστίασης, η Genius in Gastronomy και ο βραβευμένος sommelier Γιώργος Λούκας φέρνουν την εμπειρία τους στα κρασιά νεοκοσμίτικου στυλ στον μοναδικό χώρο του Daios Bar Restaurant.
Eνώνοντας τις δυνάμεις τους με τον ταλαντούχο σεφ του Daios Bar Restaurant συνταιριάζουν έξι ξεχωριστά πιάτα με έξι διαφορετικές ετικέτες που αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητά του Νέου Κόσμου.
Τα συγκεκριμένα κρασιά χαρακτηρίζονται από την φρεσκάδα, την ελευθερία και καινοτομία στον χώρο του οίνου. Το κάθε κρασί ξεχωριστά ενσαρκώνει την εξωστρέφεια και πρωτοπορία που διακρίνει τους οινοχόους από αυτές τις συναρπαστικά εξωτικές χώρες.
Η τιμή ανά άτομο 59 ευρώ (περιλαμβάνει δείπνο με 6 πιάτα).
Aνυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στον χώρο του Daios Bar Restaurant για μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία.

Για κρατήσεις ή πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Θοδωρή Παλιακίδη στο 2311 180005 ή ηλεκτρονικά στο fb@daioshotels.com.

Μ Ε Ν Ο Υ
CEVICHE ΦΑΓΚΡΙ
Αρωματικό ξύδι Kalamansi, Φρέσκος Κόλιανδρος, Sumac
και Αγουρέλαιο Χαλκιδικής
Metis Sauvignon Blanc, Klein Constantia, South Africa 2015
ΚΑΠΝΙΣΤΌ ΧΈΛΙ
Πίκλα Κόκκινου Λάχανου, Σάλτσα Lemongrass
Ροές, Chardonnay, Οινότροπαι, Μεσσηνία 2017
ΦΡΈΣΚΟ ΓΕΜΙΣΤΌ ΖΥΜΑΡΙΚΌ
Mε Τρία Τυριά, Σάλτσα Φυστικοβούτυρο, Λάδι Κόλιανδρου
Black Cottage Rose, Pinot Noir, Two Rivers, Nέα Ζηλανδία 2017
ΦΙΛΈΤΟ ΠΆΠΙΑΣ SOUS-VIDE
Πουρές Γλυκοκολοκύθας, Σάλτσα από Αγριοκέρασα
Gnarly Dudes, Shiraz, Two Hands, Αυστραλία 2015
ΦΙΛΈΤΟ ΜΟΣΧΆΡΙ TATAKI
Πουρές Παστινάκι, Bearnaise με Λευκή Σοκολάτα Valrhona
Dona Silvina Reserva, Malbec, Bodegas Krontiras, Αργεντινή 2010
GANACHE BITTER ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ VALRHONA
Κρέμα Αβοκάντο και Μπανάνας, Σάλτσα Bitter Σοκολάτας
Transcontinental Rum Line, Μysterious Distillery Somewhere
in Panama, Παναμάς