H Οινοπαραγωγική περιοχή του Roussillon!!

Την Δευτέρα 20 Απριλίου στις 18:00 θα έχουμε την χαρά να αναλύσουμε την περιοχή του Roussillon στην Νότια Γαλλία, να μιλήσουμε για το κλίμα, το έδαφος, τα ιδιαίτερα Vin Doux Naturel, λευκά και κόκκινα ξηρά κρασιά που παράγει!

Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια του Genius in Gastronomy Expert Course. Θα δοκιμαστούν 7 διαφορετικές ετικέτες από γνωστά κτήματα της περιοχής και σε παλιές χρονιές, οι 5 από τις 7 είναι κρασιά που δεν εισάγονται, όπως το Domaine de la Rectorie, Mas Amiel, Domaine of the Bee, Domaine du Clot de l ‘Oum, Domaine Matassa και άλλα.

Επίσης θα υπάρχουν και 2 κρασιά έκπληξη στο Vinito προς δοκιμή!

Πλέον, η επιβεβαίωση των θέσεων θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook δίνοντας μας το όνομα σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Θα υπάρχει λίστα αναμονής και 2 μέρες πριν την εκδήλωση θα υπάρχει τηλεφωνική επιβεβαίωση της κράτησης σας. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας θα θεωρούμε την κράτηση άκυρη.

Το κόστος της δοκιμής είναι στα 35 ευρώ το άτομο.

Oinoscent
45-47 Voulis street, 10558 Αθήνα