Γευσιγνωσία Οίνων Ελληνικού Αμπελώνα στα Μαθήματα Μαγειρικής!
Ένα μάθημα με τον χαρισματικό γευσιγνώστη Γιώργο Λούκα της Genius in Gastronomy που έχει ως στόχο να σας μεταδώσει σε βάθος την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τους οίνους του Ελληνικού Αμπελώνα μέσα από 6 διαφορετικές ετικέτες.
Όλη η βάση του μαθήματος συνοψίζεται στο να μεταδώσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την γνώση (θεωρητικά και πρακτικά) που χρειάζεστε για να αντιλαμβάνεστε επιδέξια τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας που θα γνωρίσετε. Η τεχνική της γευσιγνωσίας περιλαμβάνει συνοπτικά τρία βήματα: την οπτική εξέταση, την οσφρητική εξέταση και την γευστική δοκιμή. Η διαδικασία της γευσιγνωσίας κρασιού δεν είναι πολύπλοκη αλλά απαιτεί εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και γνώση του οινικού κόσμου. Συνοδεύουμε με μικρά γευστικά σνακ για το pairing.
Ημερομηνία
8/10/2015 18:30 – 21:30
Κόστος Συμμετοχής
29,90€/ άτομο
Vouliagmenis Avenue, 299
Agios Dimitrios, 17343
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2109882378
Email: info@mathimatamageirikis.gr