Η Genius in Gastronomy πάει…VOREIA!
Η Φθινοπωρινή εξόρμηση της Genius in Gastronomy συνδυάζει γνώση, γευσιγνωσία και διασκέδαση. Συνδυάζει ελληνική μπίρα και ελληνικά προϊόντα βουβαλίσιου κρέατος.
Μια καλή αφορμή για εκδρομή!
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Παρασκευή 17/10/2014 – Κυριακή 19/10/2014
Κόστος: 385,00 ευρώ/άτομο ( δίκλινο)
435,00 ευρώ/ άτομο ( μονόκλινο)
* Για τα άτομα που ενδιαφέρονται από Β. Ελλάδα το κόστος είναι:
285,00 ευρώ/άτομο (δίκλινο)
335,00 ευρώ/άτομο ( μονόκλινο)
Ξενοδοχείο:elpida resort & spa
-Επίσκεψη και γευσιγνωσία στο ζυθοποιείο «Siris Brewery».
-Επίσκεψη στην Κερκίνη στην μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας βουβαλίσιου κρέατος «Μπόρας».
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά από Αθήνα προς Σέρρες και επιστροφή
-Διαμονή
-Διατροφή