Intensive Beer Sommelier Course@ Οκτώβριος Θεσσαλονίκη 2020
Το Beer Sommelier Course είναι ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπίρα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο Beer Sommelier.
Σε συνεργασία με την κάβα «My Cava by Depot des Vins».
Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου:
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020
Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020
Τόπος διεξαγωγής: My Cava by Depot des Vins, Μπουμπουλίνας 2 & Μακρυγιάννη Καλαμαριά
Ωράριο σεμιναρίων: 12.00 –17.00
Διάρκεια σεμιναρίου: 15 ώρες
Διάρκεια εξέτασης: 1 ώρα
Κόστος για παρακολούθηση του Course: 350,00 €
Πιστοποίηση Certified Beer Sommelier: 124,00 €
– Τίτλοι θεμάτων :
1. ΟΡΙΣΜΟΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ – ΥΓΕΙΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ
3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: LAGER, ALE, ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
4. SERVICE – ΛΙΣΤΑ – ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
5. Draft Beer Kegging (Τεχνικές εγκατάστασης μηχανημάτων draft beer)
6. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ
(Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές από όλες τις κατηγορίες και τις προελεύσεις μπύρας)
* Παρέχεται επίσης δυνατότητα πιστοποίησης.
• Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό & βεβαίωση παρακολούθησης.
• Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης (απευθείας στα γραφεία μας ή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό).
• Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
Κρατήσεις:
T: 2121006520 (13.00 – 20.00), 6906663419 (13.00 – 20.00)
e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com
καθώς και απευθείας στην Κάβα Δημητριάδη “Depot des Vins“, τηλ: 2310 442 103