Ο Μιχάλης Φυτούσης είναι πιστοποιημένος Bartender από την Πανελλήνια(HBA) και την Παγκόσμια ένωση Bartenders(IBA) με σπουδές Advanced bartending & Molecular techniques από το Mixology Group στο Brighton της Αγγλίας. Κατέχει WSET Level 3 award in spirits από το WSET στο Λονδίνο, Single Malt Whisky Diploma από την Edinburgh Whisky Academy και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Greek Whisky Association(GWA). Είναι επίσης πιστοποιημένος Sommelier από το Court of Master Sommelier και την Genius in Gastronomy. Εργάζεται στον χώρο της εστίασης σαν Bar Manager/ Co-Owner στο Sense beachbar και στο Paralio Beachbar και είναι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδα mixologyexperts.gr όπου καταπιάνεται με θέματα αναμείξεων και αποσταγμάτων.