The High Art & Science of Spirits Course
Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου και πλήρους προγράμματος με αντικείμενο τα αποστάγματα, η Genius in Gastronomy παρουσιάζει το “The High Art & Science of Spirits Course”. Βρισκόμαστε σε μια εποχή συνεχών εξελίξεων που δεν αφήνουν ανέπαφο ούτε και τον χώρο των bars και της εστίασης ευρύτερα. Αυτές οι σύγχρονες συνθήκες επιτάσσουν συνεχή εξειδίκευση και επιμόρφωση.
Την απάντηση στην ανάγκη αυτή δίνει το “The High Art & Science of Spirits Course”, με ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην παροχή των σε βάθος και ουσία γνώσεων που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης καθώς και του F&B management. Ο σπουδαστής λαμβάνει, πέραν των όποιων ιστορικών στοιχείων – τα οποία είναι απαραίτητα για να κατανοηθεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο αναπτύχθηκαν και εξελίχθηκαν τα αποστάγματα – πλήρη κατάρτιση σε εξειδικευμένα θέματα όπως ενδελεχή παρουσίαση και ανάλυση των τρόπων παραγωγής όλων των αποσταγμάτων και των κατηγοριών στις οποίες αυτά χωρίζονται, την εξελικτική πορεία παλαίωσης κάποιων εξ’ αυτών καθώς επίσης, χωρίς αυτό να εκπλήσσει, ακόμα και το συνδυασμό τους με φαγητό κ.α. Πέρα από την θεωρητική κατάρτιση, πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες, με μια σειρά εξαίσιων και συχνά σπάνιων αποσταγμάτων.
Πλέον περιλαμβάνεται στο Wine Professional & Sommelier Course.