Genius in Gastronomy – Σεμινάρια κρασιού & μπύρας …πέρα από την Αθήνα
Η Genius in Gastronomy ταξιδεύει εκτός Αθηνών και ξεκινάει νέα σειρά σεμιναρίων στην Περιφέρεια της Ελλάδας.
Beer Sommelier Course @ Θεσσαλονίκη
Δευτέρα 20 – Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014
Ώρες: 11.00 – 17.00
Wine Connoisseur Course @ Κρήτη
Τρίτη 11 & Τετάρτη 12 – Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 – Δευτέρα 24 & Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014
Ώρες: 12.00 – 17.00
Wine Connoisseur Course @ Θεσσαλία (Βόλος)
Δευτέρα 10 & Τρίτη 11 Μαρτίου – Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 Μαρτίου 2014
Ώρες: 11.00 – 17.00
Wine Professional Course @ Θεσσαλονίκη
Δευτέρα 10 Μαρτίου έως & Τρίτη 6 Μαΐου 2014
Ώρες: 12.00 – 18.00
Beer Sommelier Course @ Θεσσαλία (Λάρισα)
Δευτέρα 28 & Τρίτη 29 Απριλίου – Δευτέρα 5 & Τρίτη 6 Μαΐου 2014
Ώρες: 11.00 – 17.00
Και έπεται συνέχεια…