SANI GOURMET FESTIVAL 2013
Για 3η συνεχή χρονιά, ο Γιώργος Λούκας με την ομάδα Sommeliers συμπλήρωσαν αρμονικά με τις επιλογές κρασιών και μπύρας αλλά και το σερβίρισμά τους τα πρωτοποριακά μενού 12 γνωστών Ελλήνων Chefs στα τέσσερα εστιατόρια του Sani Resort: Water & Tomata Restaurants, Sea you Up & Ουζερί οι chefs. Πλούσια η λίστα επιλογής κρασιών Ελλήνων παραγωγών που υποστήριξαν αυτή τη γιορτή αφιερωμένη στη γεύση: Αμπελόεις, Κτήμα Αρβανιτίδη, Claudia Papayianni, Gentilini, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Βιβλία Χώρα, ΕΟΣΣ, Κυρ-Γιάννη, Avantis, Σιγάλας, Κεχρής, Δουλουφάκης, Οινογένεσις, Domaine Costa Lazaridi, Κτήμα Παυλίδη, Κτήμα Βουρβουκέλη, Σεμέλη, Γαία, Κτήμα Ζαφειράκη, Κτήμα Αργυρού, Τέχνη Οίνου, Τσάνταλης, Μπουτάρης
Η φετινή ομάδα των Sommeliers απαρτιζόταν από τους: Ευάγγελο Ψοφίδη, Μαρία Δελίτσικου, Μανώλη Ξανθάκη, Άγγελο Αντωνίου & Αλέξανδρο Κυριαζή καθώς και τον Απόστολο Πλαχούρα που αν και απών από την εκδήλωση προσέφερε την πολύτιμη βοήθειά του στον καταρτισμό των συνδυασμών πιάτων και κρασιών & μπύρας.