H genius in gastronomy σύμβουλος κρασιού & άλλων ποτών στο εστιατόριο La Louche στην Αντίπαρο

La Louche Restaurant in Antiparos

Στο χωριό της Αντιπάρου, έρχεται από τις αρχές Ιουνίου το εστιατόριο La Louche, (ή αλλιώς Κουτάλα στα Ελληνικά) στη θέση της παλιάς Κάπαρης.
Ο Βέλγος Chef, και πια σχεδόν μόνιμος κάτοικος Αντιπάρου, Bart Van Capellen, μας υπόσχεται «ειλικρινή» πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή – και όχι μόνο- κουζίνα, συνοδεία μιας ενδιαφέρουσας λίστας ελληνικών και ξένων κρασιών .

Ανοιχτά και το πρωί για brunch.
Άλλος ένας λόγος να βρεθείτε στην Αντίπαρο
Opening June 2011
www.lalouche.gr