Wine Professional & Sommelier Course@ Αθήνα 2016-2017

Το Wine Professional & Sommelier Course φέτος ξεκινά και γίνεται το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεών του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.

Στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER. Η συμμετοχή* στις εξετάσεις είναι προαιρετική αλλά η επιτυχία σ’ αυτές αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πιστοποίησης για τις βαθμίδες Wine Pro & Sommelier.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μεταβείτε στη σελίδα Σχήμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης για Wine Experts & Sommeliers!
Συνοπτικά το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:
Έναρξη: Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016
Λήξη: Πέμπτη 3 Μαρτίου 2017
Ημέρες σεμιναρίων: κάθε Τρίτη & Πέμπτη
Ώρες σεμιναρίων:
1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30
2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00
Ημερομηνίες & Θεματολογία:
Τρίτη 8 & Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 Εισαγωγή στο κρασί (Βασικές αρχές αμπελουργίας, βασικές αρχές οινολογίας, terroir κ.λ.π)
Τρίτη 15 & Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 Μυστικά της Γευσιγνωσίας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 22 & Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 Κυριότερες ποικιλίες – Στυλ κρασιών (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 29 Νοεμβρίου, Πέμπτη 1, Τρίτη 6 & Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 Γαλλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 13, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 & Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 Ιταλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 Αμπελώνες Ισπανίας & Πορτογαλίας (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 Αμπελώνες Γερμανίας, Αυστρίας & άλλων χωρών (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 17 & Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 Αμπελώνες Νέου Κόσμου (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 24, Πέμπτη 26 & Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 Ελληνικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
• Βάση της πιστοποίησης, ο χρόνος που απαιτείται για τον Ελληνικό Αμπελώνα είναι 3 ώρες. Στο συγκεκριμένο θέμα επειδή είμαστε στην Ελλάδα θα αφιερώσουμε 9 ώρες ( ένα μικρό course για τον Ελληνικό Αμπελώνα)
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου & Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 Συνδυασμός φαγητού – κρασιού (Θεωρία)
Πέμπτη 9, Τρίτη 14 & Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 Service (Πρακτική εξάσκηση)
Τρίτη 21 & Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 Διαχείριση κάβας – Λίστα – Τιμοκατάλογος
Τρίτη 28 Φεβρουαρίου & Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 Αρχές marketing – Τεχνικές πωλήσεων – Τεχνική παρουσιάσεων
Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course : 870,00 €
Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένα ανά θέμα. Κόστος: 37,00 € / 3ωρο
* Κατάλογος επιπλέον κόστους για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER:
Certified Connoiseur Wine Expert 80,00 €
Certified Pro Wine Expert 120,00 €
Certified Sommelier 120,00 €
• Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
• Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του αντιτίμου σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Απολαύστε υπεύθυνα.
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6942958847 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com